Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Turboo Automation Co., Ltd

China Turboo Automation Co., Ltd certificaten
China Turboo Automation Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Turboo Automation Co., Ltd

Turboo Automation Co., Ltd
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Turboo
Aantal werknemers : 140~160
Jaarlijkse omzet : 10000000-11000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%
R & D department: 30 person

TURBOO-Automatiseringsco., Ltd is een high-tech onderneming, die zich in R&D, productie, verkoop en de diensten van de producten van de poortautomatisering in China specialiseert. Wij zijn geïmpliceerd in poortautomatisering sinds 2006.


De specialistische kennis en de vaardigheden worden gebracht aan TURBOO door elk lid van het team, dat TURBOO toelaat om brede waaier van uitstekende poortautomatisering van driepootturnstile, de poort van de klepbarrière, de poort van de schommelingsbarrière, volledig-hoogteturnstile, blocker te vervaardigen en aan te bieden allerlei de autooplossingen van de poortenenz. elektronische veiligheid.


Ons hoofdmarktaandeel wordt overzee bijgedragen door waar in zuidoosten worden gevestigd, Europa van het Oosten, Amerika enz. De kopers komen uit meer dan 80 landen zoals Korea, Singapore, Filippijnen, Thailand, Vietnam, India, Nieuw Zeeland, Pakistan, Saudi-Arabië, de V.A.E, Roemenië, Mexico, Canada, de V.S., Brazilië, Egypte, Malta, Australië, Italië, Costa Rica, Indonesië, Nigeria, Engeland, Kenia, Bulgarije, Iran, Irak, Libanon, Hongarije, Uruguay, Argentinië, enz. Voorts nemen wij last ook van zeer goed marktaandeel in binnenlands. Met zijn stabiel en hoog - de kwaliteitsproducten evenals de geschikte en uitstekende diensten, TURBOO hebben zeer goede reputatie in de industrie en vertrouwen onder cliënten en partners bereikt.


Onze turnstiles en poorten worden ontworpen om veiligheid te verbeteren en arbeidskrachten te optimaliseren op uw ingangspunten. Deze systemen zullen u van efficiënte en elegante controle van individuele toegang tot uw gebouw voorzien. Zij zijn ongecompliceerd om te installeren, gemakkelijk te begrijpen en eenvoudig te handhaven. De producten van „TURBOO“ vinden een brede toepassing op industriële ondernemingen, het leven tuin, de bouwbureaus, winkels, musea, veiligheidsinstallaties, gevangenissen, kernenergieinstallaties, luchthavens, spoorwegen, zeehavens, tentoonstellingscentra, skiresorts, geschiktheid, en andere gebieden.

 

China Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Turboo Automation Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Enya Chen

Tel.: 86-13590495053

Fax: 86-755-29164103

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)